Henkilökunta

Slider

Pidämme hyvää huolta lemmikistäsi

Eläinlääkäri Tuula Lohisaari

 

Tuula on työskennellyt Lopella kunnaneläinlääkärinä vuoteen 2006, minkä jälkeen hän on jatkanut yksityispraktikkona.
Suomen Yrittäjät palkitsivat Tuulan vuonna 2014 yrittäjäristin timanttiristillä. Hän on myös Suomen Eläinlääkäriliiton jäsen.

Eläinlääkäri Sinituulia Kivipato

Sini on aloittanut eläinlääkinnällisen uransa työskentelemällä ensin eläinlääkärin avustajana ja suorittamalla pieneläinhoitajan ammattitutkinnon. Matka jatkui kuitenkin eläintenhoitajasta kohti eläinlääkärin ammattia, ja Sini valmistuikin myöhemmin eläinlääkäriksi Tartosta, Virosta.
 
Opiskeluaikanaan Sini teki pieneläinhoitajan sijaisuuksia Helsingin Yliopistollisessa Eläinsairaalassa työskennellen erityisesti päivystyspoliklinikalla. Valmistumisensa jälkeen Sini on työskennellyt eri pieneläinklinikoilla sekä tehnyt kuntasijaisuuksia erityisesti Pohjanmaalla.

Eläinlääkäri Taru-Maria Karonen

Taru on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2018 ja on kiinnostunut pieneläinten sekä hevosten kanssa työskentelystä.
Opiskeluaikana Taru työskenteli avustajana pieneläinklinikalla sekä Hyvinkään hevossairaalalla ja Vermon raviradalla. Työkokemusta eläinlääkärinä Taru on kartuttanut kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilta Etelä-Suomea sekä pieneläinklinikoilta ja -sairaaloilta.